Blog

Äänikirjat ovat kätevä tapa esitellä lapsille kirjojen ihmeellistä maailmaa

Iltasadut ovat varmasti jokaiselle meistä lapsuudesta tuttu aktiviteetti. Nykykyselyissä on kuitenkin ollut havaittavissa ikävä nykyajan ilmiö: yhä harvempi vanhempi lukee kirjoja lapsilleen. Huomionarvoista on myös se, että tämä heijastuu suoraan moniin lapsille tärkeisiin elämäntaitoihin kuten älykkyyteen ja luovuuteen. Moni vanhempi kuitenkin sivuuttaa tämän faktan täysin vedoten esimerkiksi kiireeseen ja tai siihen, ettei jaksa. Toinen yleinen syy on homman väistämätön puuduttavuus – samojen kirjojen lukeminen kerta toisensa jälkeen kersojen nukuttamiseksi saattaa alkaa maistumaan puulta kenelle tahansa. Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Mutta mitä jos olisikin olemassa toinen vaihtoehto, sellainen, jossa sinä voit keskittyä aivan muihin asioihin samalla, kun lapsesi saavat kaikki lukemisen hyödyt ilman että teet yhtään mitään? Jos kiinnostuit, jatka lukemista, nimittäin ihan pian paljastamme, kuinka tämä onnistuu!

Äänikirjat ovat helppo tapa lukea – myös lapsille

Kaikista helpoin tapa lukea lapselle olematta välttämättä itse edes paikalla? Kyllä, vaikka vastaus saattaa yllättää, on se loppujen lopuksi ehkä kaikkein selvin sellainen: no äänikirjat tietty! Äänikirjapalveluita ei voi muuta kuin ylistää niiden helppoudesta: et tarvitse niiden lukemiseen muuta kuin internetillä varustetun puhelimen tai tabletin ja voila – vuosisadan helpoin lukukokemus lapsille on valmis, eikä sinun tarvitse itse käyttää siihen. Storytel tarjoaa tuhannet kirjat saman katon alla ja runsaasti valikoimaa myös lapsille – ei siis tarvitse pelätä edes sitä, että luettava loppuisi kesken tai alkaisi kyllästyttää lapsia. Yksi äänikirjojen paras puoli piileekin siinä, että saat samalla pienellä kuukausimaksulla käyttöösi rajattomasti kirjoja aina klassikoista uutuuksiin niin paljon, ettei kenenkään kotoa löytyisi moiselle määrälle edes tilaa! Äänikirjojen lukeminen ei lasten vinkkelistä erotu mitenkään siitä, että joku vanhemmista lukisi heille kirjaa. Siispä myös hyödyt ovat yhtä mittavat – tee siis panostus lastesi tulevaisuuteen ja osta palvelu käyttöösi jo tänään. Teet palveluksen lastesi kehitykselle ja tulet nopeasti huomaamaan sen myös arjessa.

appdev