Blog

Joululahjaideoita lukutoukalle

Löytyykö ystäväpiiristäsi tai perheestäsi todellinen lukutoukka, joka rakastaa ahmia kirjoja kannesta kanteen lähes päivittäin? Lukutoukalle joululahjan etsiminen on monille itsestäänselvyys: lukemista rakastavalle ystävälle tai läheiselle tulee ehdottomasti hankkia uusi kirja! Mutta entäpä jos tänä jouluna miettisit uudemman kerran, ja löytäisit lukutoukalle mieleenpainuvan lahjan, joka ei olekaan kirja? Jatka lukemista ja jaamme sinulle mielenkiintoisia joululahjaideoita, joita monet lukutoukat osaavat varmasti arvostaa!

Mieleenpainuvia lahjaideoita lukutoukalle

Mutta mitä lukutoukalle sitten voisi mahdollisesti ostaa lahjaksi, jos se ei ole kirja? On hyvä muistaa, että lukutoukat osaavat varmasti nauttia monista muistakin asioista lukemisen ympärillä, joten tämän vuoden menestyneimmät joululahjat voivat viitata myös epäsuoralla tavalla lukutoukan rakkaimpaan harrastukseen – eli tietysti kirjoihin.

Joululahjaideoita suunniteltaessa katseet kannattaakin kääntää Partykingin laajaan joululahjojen valikoimaan, josta tilaat kätevästi mieleenpainuvat Joululahjat myös lukutoukalle. Ennen lahjojen valitsemista kannattaa aivan ensimmäisenä käydä läpi lahjansaajan tärkeimmät piirteet, eli ikä ja sukupuoli. Aikuiset lukutoukat osaavat yleensä arvostaa enemmän ajatusta lahjan takana, kun taas lapset ja nuoret pitävät enemmän arvossaan lahjan käytännöllistä tarkoitusta, eli toisin sanoen heille on tärkeää, että lahjalla voidaan oikeasti tehdä jotain.

Aikuiselle lukutoukalle joululahjaksi talven pimeisiin iltoihin käyvät esimerkiksi lämpimät ja muhkeat viltit ja fleecepeitot, jonka alle on hyvä käpertyä oman lempikirjan ääreen. Erilaisista alkoholijuomista pitävät lukutoukat voivat myös arvostaa tyylikästä Drinkkibaari-settiä, jonka avulla omien suosikkijuomien valmistaminen onnistuu hetkessä.

Itseään hemmottelevalle lukutoukalle taas mielenkiintoinen lahjaehdotus on esimerkiksi lihasvasara, niskahierontatyyny tai spa-setti, joiden avulla lukutoukka pääsee rentoutumaan myös kirjan ääressä. Erityisesti hartioiden alueeseen keskittyvät hierontavälineet voivat herättää suurta ihastusta sellaisten lukutoukkien keskuudessa, joille tuntien lukeminen huonossa asennossa on voinut aiheuttaa ikäviä hartiakipuja.

Herkuttelijalle taas toimivia lahjaideoita ovat tietysti suklaat, hienot juustot ja muut herkkukorit, jotka varmasti katoavat parempiin suihin lukemisen aikana. Erityisesti makeat herkut ovat varmoja valintoja myös lasten lahjoiksi, sillä kukapa pystyisi vastustamaan suussa sulavia konvehteja? Lisäksi, jos nuoren suosikkikirja on tiedossa, voit myös keksiä mielenkiintoisia lahjaideoita suosikkikirjan pohjalta. Kova Potter-fani ihastuu takuuvarmasti Harry Potter -teemaan perustuvaan Trivial Pursuitiin, kun taas Game of Thrones -fani osaa arvostaa GoT-teemalla varustettua Monopoly-lautapeliä.

Joululahjat kotiin jouluksi

Mikään ei varmasti ole ärsyttävämpää kuin tilata joululahjat verkkokaupasta kotiin, mutta paketit eivät ehdikään perille ajoissa. Tänä jouluna voit varautua joululahjojen ostoon hyvissä ajoin, mutta vaikka tilaus olisi jäänyt viime tinkaan, Partykingin verkkokaupasta tilaat joululahjat nopealla 2-3 arkipäivän toimituksella kotiisi.

On hyvä pitää mielessä, että mikäli tilauksesi sisältää itse personoimia tuotteita, näiden tuotteiden toimitukseen kannattaa varata hieman pitempi toimitusaika, sillä personoidut tuotteet valmistetaan aina erikseen asiakkaan pyynnöstä, eli verkkokaupan varastossa näitä tuotteita ei luonnollisesti ole tarjolla valmiiksi.

Joskus voi myös käydä niin, että joululahjaideasi ei aivan osunut nappiin. Peliä ei kuitenkaan ole menetetty, sillä Partykingin verkkokaupasta tehdyillä tilauksilla on 30 päivän avoin kauppa, jonka ansiosta voit palauttaa avaamattoman tuotteen ja saada rahat takaisin. Näin voit käyttää palautetusta tuotteesta saadut rahat uuteen lahjaan.

Vaikka joululahjojen ostaminen voi tuntua stressaavalta ja ikävältä puuhalta, sitä ei kannata missään nimessä ottaa liian tosissaan. Joululahjojen ostamisen ei tulisi perustua siihen oletukseen, että meidän tulisi ostaa lahjoja. Koska lapset arvostavat lahjoja luonnollisesti enemmän kuin aikuiset, voit varata hieman enemmän aikaa lasten joululahjojen valitsemiseen, mutta aikuisten lukutoukkien kohdalla ylimääräisen stressiin ei kannata heittäytyä. Läheiset osaavat aina arvostaa ajatusta lahjasi takana, oli lahja sitten miten pieni tai edullinen tahansa!

appdev